Menu Sluiten

Beste tenniser en -ster,

niet ‘Wie wint de US Open 2018’ zal dé vraag zijn die tennisliefhebbend Vlaanderen zal bezig houden deze zomer, maar wel ‘Wie wordt clubkampioen VOS Reinaert 2018’?

Zoals reeds aangekondigd door Evert in een vorige mail, starten we dit jaar terug met een clubkampioenschap, en dit op de meest éénvoudig mogelijke manier: geen gegoochel met leeftijdscategorieën of klassementen, gewoon met z’n allen in één pot. We voorzien wel 3 reeksen: mannen, vrouwen én een troostingsronde. In deze laatste ronde wordt iedereen opgenomen die in zijn eerste ronde het onderspit moest delven. Zo wordt iedereen verzekerd van ten minste 2 wedstrijden. Het kampioenschap zal dit jaar gehouden worden in een tornooivorm, dus lopend over een periode van 2 weken en niet ‘over de hele zomer’, daar dient het laddertornooi voor.

Verloop: 11 tot 25 augustus.

Iedereen gaat in 1 bokaal en zo worden de wedstrijden geloot (het kan dus zijn dat je als non-classé ineens een topper tegenkomt)

winnaars gaan door naar de volgende ronde, verliezers komen terecht in de troostingspiramide.

Inschrijving: tot en met woensdag 8 augustus, loting ‘s avonds na het wekelijkse treffen (kan door iedereen bijgewoond worden). Inschrijving gebeurt via mail naar Bob (bob@vosreinaert.be) of Jonathan (jona@vosreinaert.be).

Bij onmogelijke verdeling, bv. 27 inschrijvingen, kan het zijn dat er spelers een extra ronde zullen moeten spelen of dat er spelers worden vrijgeloot voor de eerste ronde. Hierbij gaan we dan uitzonderlijk wel rekening houden met klassementen en zullen de hoogst gerangschikten vrijgeloot worden in de eerste ronde