Menu Sluiten

Er is sinds vorig jaar heel wat veranderd rond de inschrijvingen en lidgelden op VOS Reinaert. Het is belangrijk dat je onderstaand bericht aandachtig doorneemt.

We willen het omnisport karakter vergroten. Daarom mag je met 1 lidgeld alle sporten uitoefenen!

We willen het familiaal karakter van de club versterken. Daarom is er een korting van 10% op het lidgeld voor gezinnen die samen sporten op VOS. Dit geldt enkel voor gezinnen die met 3 of meer op hetzelfde adres domicilie hebben.

We willen het inschrijven en opvolgen gemakkelijker maken. Vandaar zal het systeem 100% digitaal verlopen. Je kan enkel lid worden door je lidmaatschap ‘te bestellen’ via de VOSSHOP. Het lidgeld overschrijven op het gekend rekeningnummer is niet meer geldig en wordt zonder meer teruggestort! Er zijn nog meer voordelen & voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap bij V.O.S Reinaert. Lees hier wat je er allemaal voor terugkrijgt…

Je kan ook nog steunend lid worden of blijven. Op deze manier blijf je lid van de club ook al ben je niet meer actief of kom je niet meer zo vaak. Zo blijf je wel op de hoogte van alle activiteiten en behoud je alle voordelen van VOS lid te zijn behalve het actief sporten.

Nieuwe basisregels

 • 1 lid = 1 emailadres = 1 betaling
 • Een lid <18j moet minstens 1 (gratis) ingeschreven ouderlid hebben op een apart emailadres.
 • Geen lidgeld = Geen sport

Hoe schrijf ik me nu in?

 • Je logt in op de VOS Reinaert site
 • Je past je gegevens & voorkeuren aan
 • Je betaalt je lidgeld direct via de VOSSHOP
 • Je ontvangt een bevestiging van je lidmaatschap na correcte betaling. Voor de terugbetaling van de mutualiteit dien je een mailtje te sturen naar nand@vosreinaert.be met vermelding van je mutualiteit (CM, Bond Moyson,…)

Hoe krijg ik mijn extra korting ?

 • Kinderen onder de 6 jaar betalen slechts 60 euro. Zij dienen de kortingsbon “U6” in te vullen bij aankoop van een junior lidmaatschap.
 • Trainers dienen geen lidgeld te betalen (kortingscode “trainer” VOSSHOP)
 • Familiale korting 10% (kortingscode “familie” VOSSHOP)
  • Vanaf 3 ingeschreven leden op het zelfde adres gedomicilieerd zijn.
 • Gratis kousen jeugd (kortingscode “gratis kousen” na bestelling kousen in VOSSHOP)
  • Enkel voor jeugdvoetballers!
 • Al deze kortingen worden gecontroleerd opdat er geen misbruik van gemaakt wordt. Expliciete misbruiken zullen leiden tot ontslag uit de club.

EXTRA “Vroege vogel” korting VOSSHOP

Aangezien we graag mooi sportief voor de dag komen is het aanbod in de VOSSHOP uitgebreid. Tot 17/05/20 krijgen vroege vogels 10% ‘vroege vogel 2020’ korting op het kledingaanbod. Dit is dus een extraatje als  je je lidmaatschap op tijd in orde brengt. Je kan dus gewoon bij je lidmaatschap nog wat extra gerief shoppen. Bij het afrekenen gewoon de kortingscode ‘vroege vogel 2020’ invullen. Zo steun je je club nog meer en heb je echt VOS gerief! Handig toch?

Eerst eens proberen?

Geïnteresseerden kunnen gratis 3 trainingssessies volgen en zien of ze hun draai kunnen vinden in onze warme club. Deze zijn verzekerd door de club. Je dient hier ook een nieuwe inschrijving als geïnteresseerde te doen zodat we hiervan op de hoogte zijn en we je gemakkelijk kunnen bereiken.

Je schrijft je best in als ‘ouder lid’ aangezien dit lidmaatschap gratis is. Indien de keuze wordt gemaakt om te blijven zal je een lidmaatschap type ‘actief sporter’ dienen aan te kopen.

Hulp nodig?

Bekijk zeker het instructievideootje met alle stappen uitgelegd!

We beseffen dat niet iedereen zo digitaal is, maar we willen iedereen ondersteunen om mee te zijn met onze tijd. Laat ons dus gewoon samen bijleren. Lukt het niet of heb je bepaalde vragen? Contacteer nand@vosreinaert.be 

Mensen die het financieel moeilijker hebben kunnen ons steeds contacteren om een regeling uit te werken. Stuur gerust een mailtje naar nand@vosreinaert.be 

Uitschrijven of annulatie?

Natuurlijk kan het zijn dat er door uitzonderlijke omstandigheden het sportseizoen niet kan gestart worden. Annulatie aanvragen kunnen enkel op tijd en schriftelijk bij nand@vosreinaert.be ingediend worden in volgende gevallen:

 • Er zijn niet voldoende spelers om een ploeg te vormen of het lid zelf beslist te stoppen met actief sporten als lid van VOS Reinaert.
  • 100% terugbetaald bij aanvraag voor 1e maandag van september.
  • 50% terugbetaald bij aanvraag voor de 1e maandag van oktober.
 • Uitzonderingen kunnen toegestaan worden door het Bestuur bij geval van overmacht waardoor het seizoen niet verdergezet kan worden: zware kwetsuur, zwangerschap, ed … Stuur een mailtje naar nand@vosreinaert.be
 • Personen die het financieel moeilijker hebben kunnen zich richten tot nand@vosreinaert.be om een regeling uit te werken. Dit wordt besproken binnen het Bestuur van V.O.S. Reinaert. Discretie is uiteraard aan de orde.

Alle andere gevallen worden niet terugbetaald en kunnen ook niet aangevraagd worden.

Het is een voorrecht lid te zijn van de mooiste, grootste en uniekste omnisportclub van het Waasland. Het tijdig & correct betalen van het lidgeld is verplicht en noodzakelijk voor de goede werking van de club.

Waarvoor dank,

Evert, Anne, Pj, Nand, Jorik & Tom
Bestuur V.O.S. Reinaert