Menu Sluiten

INSCHRIJVING 2021 – 2022

We willen deze vervelende corona periode zo snel mogelijk achter ons te laten. Daarnaast willen we iedereen bedanken voor hun geduld en extra inspanning voor de club. Daarom volgende geste om zo snel  mogelijk terug op te starten … en terug te ‘meugen meugen’ …

3 maanden gratis VOS voor alle leden !!!

Dit wil zeggen dat jullie van 01-05-2021 tot 31-07-2021 niet moeten betalen voor lidmaatschap. Gratis tennis, gratis voetbal, gratis frisbee, gratis petanque … Bestaande leden blijven ingeschreven en verzekerd. Nieuwe leden krijgen de unieke opportuniteit om mee te kunnen genieten van dit éénmalig corona voordeel op voorwaarde dat ze zich natuurlijk eerst inschrijven.

Wat na deze 3 maanden ?

Op 01-08-2021 vragen we dan aan alle leden die blijven om lidgeld te betalen voor de resterende periode van 01-08-2021 tot 01-05-2022  aan de gekende voorwaarden. Er is dan automatisch een korting van 20% op het gekende democratische bedrag voor de gratis maanden. Er zijn nog veel voordelen & voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap bij V.O.S Reinaert. Lees hier wat je er allemaal voor terugkrijgt…

Hoe schrijf ik me nu in?

Je schrijft je in als ACTIEF SPORTER en vult alle nodige gegevens aan. Indien je een kind jonger dan 18j inschrijft dien je apart minstens 1 OUDERLID inschrijven. Dit is gratis en dient het doel op een correcte manier iedereen te kunnen bereiken die wekelijks op onze club vertoeft. Aangezien VOS een club voor en door de leden is, vragen we de betrokken ouders ook hun steentje bij te dragen aan de clubwerking. Welk steentje mag je zelf kiezen, maar enkel consumeren is niet de bedoeling. Alle talenten of initiatieven welkom. Weet dat elke jeugdploeg op zijn minst een trainer & begeleider nodig heeft. Tappen tijdens trainingen, mee een terras ineen timmeren of samen de goalen zetten en de trainers helpen. Het hoort er allemaal bij …

Als je actieve sportcarrière op zijn eind loopt , of gewoon immense sympathie voor de club hebt of enkel wat petanque wilt spelen kan je ook nog STEUNEND LID worden. Op deze manier blijf je lid van de club ook al ben je niet meer actief of kom je niet meer zo vaak. Zo blijf je wel op de hoogte van alle activiteiten en behoud je alle voordelen van VOS lid te zijn behalve het actief sporten.

Eerst eens proberen?

Geïnteresseerden kunnen gratis 3 trainingssessies volgen en zien of ze hun draai kunnen vinden in onze warme club. Deze personen zijn verzekerd door de club onder de vorm van een promotionele activiteit. Je dient hier op voorhand ook een inschrijving als geïnteresseerde te doen zodat we hiervan op de hoogte zijn en we je gemakkelijk kunnen bereiken.

3 vuistregels voor een correcte inschrijving

 • 1 lid = 1 emailadres = 1 betaling
 • Een lid <18j moet minstens 1 (gratis) ingeschreven ouderlid hebben
 • Geen lidgeld = Geen sport

Volg deze 4 stappen

 • Je logt in op de VOS Reinaert site via onderstaande knop
 • Je schrijft je in en past je gegevens & voorkeuren aan op het invulformulier. Je bent nu ingeschreven.
 • Je betaalt je lidgeld via de VOSSHOP. Dit jaar krijg je deze vraag tot betaling vanaf 01-08-2021.
 • Je ontvangt een bevestiging van je lidmaatschap na correcte betaling.

Je schrijft je in en betaalt het lidmaatschap enkel nog 100% digitaal via onze site. Zoals vroeger lidgeld overschrijven op het gekend rekeningnummer is niet meer geldig en wordt zonder meer teruggestort!

BELANGRIJK

Elk lid dient op een apart emailadres ingeschreven worden.

Kinderen ook en die dienen telkens minstens 1 betrokken apart ouderlid te hebben.

Een bestaand lid dient zich eerst in te loggen op zijn/haar emailadres via onderstaande knop.

Een nieuw lid dient zich eerst te registreren via de knop registreren na onderstaande knop te volgen.

Indien je meerdere leden inschrijft, dien je dan telkens uit te loggen via de knop login hier bovenaan.

Terugbetaling mutualiteit

Voor de terugbetaling van de mutualiteit dien je een mailtje te sturen naar nand@vosreinaert.be met vermelding van je mutualiteit (CM, Bond Moyson,…)

Extra gezinskorting!

We willen het familiaal karakter van de club versterken. Daarom is er een extra korting van 10% op het lidgeld voor gezinnen die samen sporten op VOS. Dit geldt enkel voor gezinnen die met 3 of meer op hetzelfde adres domicilie hebben.

Hoe krijg ik mijn extra korting ?

 • Kinderen onder de 6 jaar betalen slechts 60 euro. Zij dienen de kortingsbon “U6” in te vullen bij aankoop van een junior lidmaatschap.
 • Trainers dienen geen lidgeld te betalen (kortingscode “trainer” VOSSHOP)
 • Familiale korting 10% (kortingscode “familie” VOSSHOP)
  • Vanaf 3 ingeschreven leden op het zelfde adres gedomicilieerd zijn.
 • Gratis kousen jeugd (kortingscode “gratis kousen” na bestelling kousen in VOSSHOP)
  • Enkel voor jeugdvoetballers!
 • Al deze kortingen worden gecontroleerd opdat er geen misbruik van gemaakt wordt. Expliciete misbruiken zullen leiden tot ontslag uit de club.

Hulp nodig?

Bekijk zeker het instructievideootje met alle stappen uitgelegd!

We beseffen dat niet iedereen zo digitaal is, maar we willen iedereen ondersteunen om mee te zijn met onze tijd. Laat ons dus gewoon samen bijleren. Lukt het niet of heb je bepaalde vragen? Contacteer nand@vosreinaert.be 

Mensen die het financieel moeilijker hebben kunnen ons steeds contacteren om een regeling uit te werken. Stuur gerust een mailtje naar nand@vosreinaert.be 

Uitschrijven of annulatie?

Natuurlijk kan het zijn dat er door uitzonderlijke omstandigheden het sportseizoen niet kan gestart worden. Annulatie aanvragen kunnen enkel op tijd en schriftelijk bij nand@vosreinaert.be ingediend worden in volgende gevallen:

 • Er zijn niet voldoende spelers om een ploeg te vormen of het lid zelf beslist te stoppen met actief sporten als lid van VOS Reinaert.
  • 100% terugbetaald bij aanvraag voor 1e maandag van oktober (tennis als hoofdsport – maand juli).
  • 50% terugbetaald bij aanvraag voor de 1e maandag van november (tennis als hoofdsport – maand augustus).
 • Uitzonderingen kunnen toegestaan worden door het Bestuur bij geval van overmacht waardoor het seizoen niet verdergezet kan worden: zware kwetsuur, zwangerschap, ed … Stuur een mailtje naar nand@vosreinaert.be
 • Personen die het financieel moeilijker hebben kunnen zich richten tot nand@vosreinaert.be om een regeling uit te werken. Dit wordt besproken binnen het Bestuur van V.O.S. Reinaert. Discretie is uiteraard aan de orde.

Alle andere gevallen worden niet terugbetaald en kunnen ook niet aangevraagd worden.

Het is een voorrecht lid te zijn van de mooiste, grootste en uniekste omnisportclub van het Waasland. Het tijdig & correct betalen van het lidgeld is verplicht en noodzakelijk voor de goede werking van de club.

Waarvoor dank,

Evert, Anne, Mats, Pj, Nand, Jorik & Tom
Bestuur V.O.S. Reinaert