Menu Sluiten

VOS Reinaert inschrijving

Vergeet zeker niet in je SPAM folder te kijken als je mails van VOS Reinaert verwacht en je panikeert waarom die beloofde email ter bevestiging of voor aanpassing maar niet komt tussen al die fanmail !! Eventuele betalingen gebeuren altijd via direct overschrijving op het gekende VOS Reinaert rekening nummer en niet dat speciale Russische bankrekening nummer dat in een phishy mail zit. We bellen ook niet met een raar accent om de pincode van je bankkaart te vragen. In extremis herken je ons zeker aan het vettige doch sexy Waaslandse accent ­čśë

* indicates required
/ /
Ik schrijf me in voor seizoen 2019-2020
Ik ben volgende type lid – meerdere aanduiden mag
Ik beoefen of ben betrokken bij volgende sporttakken – meerdere aanduiden mag
Ik ben of wil vrijwilliger of ge├»nteresseerde zijn – meerdere aanduiden mag
– meerdere met een komma scheiden
– meerdere met een komma scheiden
– meerdere met een komma scheiden

VOS Reinaert gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen over de gang van zaken en praktische info omtrent sporten & evenementen. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via communicatie@vosreinaert.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons communicatieplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens voor verwerking zullen worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.