Menu Sluiten

Geef hier je emailadres op om je VOS voorkeuren en nieuwe inschrijving 2019 af te werken. Indien je emailadres nieuw is ontvang je een email om je voorkeuren aan te passen. Vergeet zeker niet in je SPAM folder te kijken.

VOS Reinaert gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen over de gang van zaken en praktische info omtrent sporten & evenementen. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via communicatie@vosreinaert.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens voor verwerking zullen worden overgedragen aan Mailchimp. Leer hier meer over de privacy praktijken van Mailchimp