Menu Sluiten

V.O.S. Reinaert diende met succes een project in bij de provincie Oost-Vlaanderen om iets te doen rond ons energiegebruik op Malpertuus. Naast een communicatie- en sensibiliseringscampagne zullen we onze verlichting op het C-terrein vervangen door duurzame Led-verlichting. Zo reduceren we enerzijds de lichtvervuiling en respecteren we het natuurlijk karakter van onze club, wat de kern vormt van onze clubidentiteit. Daarnaast zal ons energieverbruik drastisch verminderen.

Maar het gaat ons niet enkel om het vervangen van deze sportverlichting. We zien dit project als kans om onze rol als energieambassadeur goed op te nemen. Dit project zien we als katalysator om bewuster met energie om te gaan op V.O.S. Reinaert.

Er zal in het kader van dit project info op jullie afkomen via digitale en fysieke dragers. Daarnaast zullen we samen met de trainers een activiteit uitwerken voor onze sportende leden. Als kers op de taart schrijven we een draaiboek uit voor andere (sport)verenigingen die ons voorbeeld, al dan niet, kunnen volgen.

We danken de Provincie Oost-Vlaanderen uitdrukkelijk voor hun financiƫle en inhoudelijke ondersteuning.

Bij vragen kan u contact opnemen met nand@vosreinaert.be