Menu Sluiten

Hoe schrijf ik in?

Je schrijft je in als ACTIEF SPORTER en vult alle nodige gegevens aan. Daarna word je naar de VOSSHOP doorgeleid, kan je ineens kledij meebestellen en kan je afrekenen.

Als je een kind jonger dan 18j inschrijft, dien je apart minstens 1 OUDERLID inschrijven. Dit is gratis en dient het doel op een correcte manier iedereen te kunnen bereiken die wekelijks op onze club vertoeft.

Aangezien VOS een club voor en door de leden is, vragen we de betrokken ouders ook hun steentje bij te dragen aan de clubwerking. Welk steentje mag je zelf kiezen, maar enkel consumeren is niet de bedoeling. Alle talenten of initiatieven welkom. Weet dat elke jeugdploeg op zijn minst een trainer & begeleider nodig heeft. Tappen tijdens trainingen, mee een terras ineen timmeren of samen goals verzetten en de trainers helpen. Het hoort er allemaal bij

Als je actieve sportcarrière op zijn eind loopt, of gewoon immense sympathie voor de club hebt of enkel wat petanque wilt spelen kan je ook nog STEUNEND LID worden. Op deze manier blijf je lid van de club ook al ben je niet meer actief of kom je niet meer zo vaak. Zo blijf je wel op de hoogte van alle activiteiten en behoud je alle voordelen van VOS lid te zijn behalve het actief sporten.

3 vuistregels voor een correcte inschrijving

 • 1 lid = 1 emailadres
 • Een lid jonger dan 18j moet minstens 1 (gratis) ingeschreven ouderlid hebben
 • Geen lidgeld = Geen sport

Tarieven seizoen 2024-2025

Om zo inclusief mogelijk te zijn houden we onze lidgelden steeds gezien zo laag mogelijk. We zijn daarbij ook bij de goedkoopste clubs van Vlaanderen.

 • Jeugdleden -18: €130
 • Leden +18: €180
 • Tennisleden +65: €130
 • Petanque: €45
 • Steunend lid: €15

Belangrijke informatie inschrijvingen seizoen 2024-2025

 • Nieuwe leden in het jeugdvoetbal dienen eerst een ‘GO’ te krijgen via de jeugdcoördinator Bert Verstraeten (jeugdvoetbal@vosreinaert.be) vooraleer ze inschrijven. Sommige leeftijdscategorieën zitten namelijk vol en kunnen enkel de huidige leden opvangen.
 • Door ons nieuw inschrijfsysteem zouden alle gegevens automatisch voor jou beschikbaar moeten zijn en enkel wat aanpassing vergen. 
 • De deadline om in te schrijven ligt strikt op 01-08-2024 (m.u.v. de nieuwe U6 jeugdvoetballertjes).
 • Als je voor 26/06/22 inschrijft en kledij bestelt via VOSSHOP krijg je automatisch 10% VROEGE VOGEL korting.

Eerst eens proberen?

Geïnteresseerden kunnen gratis 3 trainingssessies volgen en zien of ze hun draai kunnen vinden in onze warme club. Deze personen zijn verzekerd door de club onder de vorm van een promotionele activiteit.

Onze allerjongsten (U6) kunnen geniet van een korting van 50% op het lidgeld. Alle kinderen die bij onze U6 trainen betalen op deze manier €55 voor een volledig seizoen trainingen. Bij het afrekenen kan u de kortingscode ‘U6’ gebruiken.

Terugbetaling mutualiteit

Voor de terugbetaling van de mutualiteit dien je een mailtje te sturen naar nand@vosreinaert.be met vermelding van je mutualiteit (CM, Bond Moyson,…)

Extra gezinskorting!

We willen het familiaal karakter van de club versterken. Daarom is er een extra korting van 10% op het lidgeld voor gezinnen die samen sporten op VOS. Dit geldt enkel voor gezinnen die met 3 of meer op hetzelfde adres domicilie hebben. Schrijf je in 1 ruk samen in en geniet automatisch van deze korting.

Mensen die het financieel moeilijker hebben kunnen ons steeds contacteren om een regeling uit te werken. Stuur gerust een mailtje naar nand@vosreinaert.be 

Uitschrijven of annulatie?

Natuurlijk kan het zijn dat er door uitzonderlijke omstandigheden het sportseizoen niet kan gestart worden. Annulatie aanvragen kunnen enkel op tijd en schriftelijk bij nand@vosreinaert.be ingediend worden in volgende gevallen:

 • Er zijn niet voldoende spelers om een ploeg te vormen of het lid zelf beslist te stoppen met actief sporten als lid van VOS Reinaert.
  • 100% terugbetaald bij aanvraag voor 1e maandag van oktober (tennis of petanque als hoofdsport – mei).
  • 50% terugbetaald bij aanvraag voor de 1e maandag van november (tennis of petanque als hoofdsport – juni).
 • Uitzonderingen kunnen toegestaan worden door het Bestuur bij geval van overmacht waardoor het seizoen niet verdergezet kan worden: zware kwetsuur, zwangerschap, ed … Stuur een mailtje naar nand@vosreinaert.be
 • Personen die het financieel moeilijker hebben kunnen zich richten tot nand@vosreinaert.be.be om een regeling uit te werken. Dit wordt besproken binnen het Bestuur van V.O.S. Reinaert. Discretie is uiteraard aan de orde.

Alle andere gevallen worden niet terugbetaald en kunnen ook niet aangevraagd worden.

Het is een voorrecht lid te zijn van de mooiste, grootste en uniekste omnisportclub van het Waasland. Het tijdig & correct betalen van het lidgeld is verplicht en noodzakelijk voor de goede werking van de club.

Jorik, Alwyn, Mats, Pj, Nand, Evert & Tom
Bestuur V.O.S. Reinaert