Menu Sluiten

Levenslang sporten & gezelligheid op de uniekste, tofste & grootste omnisportclub van het Waasland.

Vos Reinaert (Vlaamse Oud-Scouts Reinaertstam) is een onafhankelijke multisportvereniging voor iedereen die levenslang competitief of vriendschappelijk wil sporten in een familiale en sociaal bewogen sfeer. Ook sympathisanten zijn welkom.

De verschillende sporttakken van de vereniging werken constructief en loyaal samen. Vos Reinaert is een zorgzame vereniging en hecht veel belang aan fairplay. Ze verwacht dat leden zich belangeloos inzetten voor de werking en de ontwikkeling van de vereniging en dat ze de inhoud van de visietekst respecteren.

Oorspronkelijk gestart in 1961 als een voetbalploeg van oud-scouts, is Vos Reinaert in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste omnisportvereniging uit de regio. Wij bieden iedereen de gelegenheid om gezond te sporten. Zowel jong en oud, jongens en meisjes, dames en heren kunnen bij ons terecht in verschillende sporttakken om zowel recreatief als competitief te sporten.

Niet alleen het sportieve maar ook het familiale en vriendschappelijke karakter en niet te vergeten die befaamde “Reinaertgeest” typeren onze club. Deze ‘geest’ is hieronder samengevat in onze kernwaarden en gedragsregels. Elk lid onderschrijft deze alvorens bij de club toegelaten te worden.

Ten laatste is Malpertuus de uitvalsbasis van VOS Reinaert. Onze thuis op het kruispunt van Cadzandstaat en Hondsneststraat te Sinaai heeft een unieke landelijke ligging aan een groen stiltegebied. Hier zoeken we al jaren een duurzame en respectvolle harmonie tussen recreatie & natuur.

Statuten V.O.S. Reinaert – laatste wijziging B.A.V 11-06-2021