Menu Sluiten

Voor wie?

Bij V.O.S Reinaert kan je voetbal spelen van je 5e levensjaar tot… Na de jeugd (t.e.m. 20 jaar) kom je bij de senioren terecht. Na de senioren kan je (vanaf 30/35) aftrappen bij de Veteranen. Wanneer dat te snel begint te gaan organiseert de V.S.O.P (Very Special Old People) een eigen competitie op maat van de ervaren voetballer.

Trainingsuren en afspraken

Onze jeugd begint te trainen in de eerste week van augustus (uitgezonderd U6, zij beginnen in de 2e week van september). De senioren starten op donderdag 20 juli 2021.

 

Welk materiaal heb je nodig?

Verzekeringen en lidgeld

Kalender en uitslagen

Op zoek naar de wedstrijdkalender en uitslagen? Klik via deze link door op jouw ploeg en kom ze te weten! Je kan ook altijd de RBFA app installeren voor alle kalenders en uitslagen! 

Visie voetbal op V.O.S. Reinaert

Op voorstel van het voetbalbestuur heeft de Raad van Bestuur van V.O.S. Reinaert op 22-03-2021 beslist om onze eerste ploeg in te schrijven in 4e provinciale afdeling Oost-Vlaanderen voor het seizoen 2021 – 2022. R2, R3 en onze 2 veteranenploegen blijven spelen in de recreatieve reservereeksen in Antwerpen. 

Waarom? 

Sinds 2017 spelen onze jeugdploegen in de gewestelijke afdelingen van Voetbal Vlaanderen / KBVB. Vanuit het voetbalbestuur streven we naar een logische doorstroming van onze jeugd richting een sportief ambitieuze eerste ploeg, waar de vos-visie en gezelligheid nog steeds centraal staat.  

V.O.S. Reinaert zal omwille van die reden haar eerste ploeg volgend jaar inschrijven in 4e provinciale Oost-Vlaanderen. We willen in deze reeks bewijzen dat het ook anders kan in het provinciaal voetbal. We behouden onze aloude principes die in onze statuten worden gebeiteld. Dit wil zeggen dat we met onze eerste ploeg meedraaien in het provinciaal voetbal, maar volgens onze eigen principes. We geloven sterk dat we ons hiermee kunnen onderscheiden van andere ploegen én toch sportief mee kunnen draaien in deze reeks. Concreet wil dit zeggen dat V.O.S. Reinaert nooit spelers zal betalen, noch inkom vragen voor wedstrijden, noch met sponsoring op de kledij zal spelen en ga zo maar door. 

Vanuit ons jeugdvoetbal hopen we op een maximale doorstroming naar ons seniorenvoetbal.
Sinds het huidig seizoen hebben we voor het eerst sinds lange tijd jeugdploegen in alle leeftijdscategorieën. Vanuit het Bestuur willen wij uitdrukkelijk ons voetbalbestuur en jeugdtrainers bedanken voor hun inzet en uitbouw van het jeugdvoetbal op V.O.S! De overstap met onze eerste ploeg, en de toekomstige rol voor R2, is een positieve keuze vanuit het voetbalbestuur en Raad van Bestuur met maximale betrokkenheid van iedereen die op V.O.S. Reinaert bezig is met het voetbal. We geloven dat dit een nieuwe en positieve wind zal laten waaien in onze club. 

Op termijn (2 a 3 seizoenen) zouden we van R2 een belofteploeg willen maken. Een mix tussen spelers van de kern R1, aangevuld met eigen opgeleide jeugdspelers om zo de opstap richting R1 te maken. R2 heeft een sleutelfunctie in deze voetbalstructuur op V.O.S. Reinaert. In dat kader zijn wij op zoek naar een trainer / begeleider die mee wil stappen in dit verhaal met voornamelijk een focus op doorstroming van jeugd. Indien u interesse heeft, contacteer Giel Verhelst of Nand De Klerck! 

Volgend seizoen zal dus enkel R1 in een andere reeks spelen. Voor R2, R3 en onze veteranenploegen blijft alles ongewijzigd. Op deze manier willen van V.O.S. Reinaert een club maken die met open vizier naar de toekomst kijkt en haar duidelijke visie nastreeft, met een plaats voor ieders sportieve en recreatieve ambities. 

Meisjesvoetbal

V.O.S. Reinaert wil komende jaren sterk inzetten op de ontwikkeling van meisjes- en vrouwenvoetbal op VOS. Heb je zin om mee aan de kar te trekken? Laat het ons weten!

Bekijk de visie en structuur van onze voetbaltak via deze link!

Bekijk daarnaast ook ons jeugdbeleidsplan via deze link! 

Voor alle bijkomende vragen kan je op voetbal@vosreinaert.be terecht.

Jeugdtrainers en begeleiders :

Jeugdverantwoordelijke : Gerrit Van Asch: 0475 388 097 of gerrit@vosreinaert.be

TRAINERS 2021 – 2022

Senioren: