Menu Sluiten

Smash! Win een onvergetelijke zeiltocht!

Steun onze fantastische volleybaldames en maak kans op een buitengewoon avontuur! Doe mee met onze spannende tombola en win een onvergetelijke zeiltocht met Opti-mus Sailing, waarbij jij en maar liefst 7 van je vrienden of familieleden de prachtige ervaring van het zeilen kunnen delen.

Met elk ticket dat je koopt, vergroot je je kans om deze adembenemende prijs te winnen. Waarom zou je jezelf beperken tot slechts één ticket? Neem er gerust meer om je kansen te maximaliseren en maak van deze kans een ware overwinning voor jou en je dierbaren.

Het moment van spanning en anticipatie bereikt zijn hoogtepunt op onze eindeseizoenshappening op 11 mei 2024, waar we de gelukkige winnaar bekend zullen maken. Maar let op, het is van essentieel belang dat jij of iemand met je ticket aanwezig bent om je prijs in ontvangst te nemen en te genieten van dit moment van triomf!

Een zeiltocht is niet zomaar een uitje, het is een betoverende ervaring die je deelt met je gezin, familie of vrienden. Terwijl de verfrissende Noordzeewind door je haren waait, verken je samen nieuwe wateren en creëer je herinneringen die een leven lang meegaan. Deze dagtocht staat bol van ontspanning en avontuur, waarbij je niet alleen kunt genieten van het zeilen op een prachtig schip, maar ook de kans krijgt om zelf achter het roer te staan en de koers te bepalen.

Wil je meer weten over wat je te wachten staat tijdens deze onvergetelijke zeilervaring? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en laat je inspireren door de sfeervolle beelden van eerdere tochten: https://sailing.opti-mus.be/aanbod/ervaar-tochten/