Menu Sluiten

VOS Tennis Activiteiten

Terug naar hoofdpagina Tennis

Beste tennis-minnende VOS Reinaert vrienden,

Het doet ons allen veel deugd zo velen van jullie terug op de terreinen te mogen begroeten. Met al meer dan 90 ingeschreven leden, het gigantische succes van de tennislessen en het enthousiasme van velen zijn we ervan overtuigd dat we hier een echt topseizoen van gaan maken.

Nu de Corona grillen ons echt niet meer van het tenniscourt kunnen weghouden is het hoog tijd om nog een versnelling hoger te schakelen. We kiezen dit jaar niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit bij het organiseren van een 3-tal tennis-eventjes.

Ontmoeting: VOS Reinaert — De Zilveren Klomp

We organiseren een heen- en terug-ontmoeting met tennisclub “De Zilveren Klomp” uit De Klinge. Voor VOS Reinaert is dit dè activiteit bij uitstek wat tennis betreft, omdat deze club, met toch wel 300 leden (waarvan de meesten onder hen vrouwen), zeer hoogst waarschijnlijk haar laatste jaar zal bestaan. Deze leden zullen een andere club zoeken in 2022, en dus willen wij met hen connecteren, zodoende ons eigen ledenaantal te kunnen vergroten, en dus zo nog meer sfeer, ambiance, gezelligheid en beleving kan groeien.

We spelen onderling enkele dubbel(gemengd)-partijtjes van 13u-19u30, en zullen daarna uitgebreid tafelen en ons mengen onder elkaar, zoals het echte mensen betaamt.

Gelieve allen in zo veel mogelijk getallen aanwezig te zijn!

Op verplaatsing

Wanneer: Zaterdag 17 juli 2021, van 13u tot in de late uurtjes

Waar: De Zilveren Klomp, De Klinge.

Kostprijs: 10€ per persoon, ter plaatse cash te betalen, als onkosten voor de stoofvlees met frietjes die we daar voorgeschoteld zullen krijgen.

Thuis

Wanneer: Zondag 22 augustus 2021, van 13u tot in de late uurtjes

Waar: VOS Reinaert

Kostprijs is 10€ per persoon, ter plaatse te betalen, als onkosten voor een echte BBQ, met alles erop en eraan!

We gaan hier echt een TOP-beleving van maken!!!

Inschrijven

Schrijf je nu onmiddellijk in!

Contact

Evert De Witte: 0496 96 01 69, evertdewitte66@gmail.com


Clubkampioenschap

Gratis, enkel VOS-leden toegelaten.

Maandag 5 juli – zondag 29 augustus 2021

We organiseren 3 reeksen:

1. Elegantie en balgevoel ten top: Dames, grijp je kans en zorg dat je naam op de Reinaert clubkampioenen lijst terecht komt. We zien jullie graag terug in de Ladies Open

2. Heren met max 3 punten maar waarvan iedereen weet dat je eigenlijk ver onder geklasseerd bent. Waag je kans bij de Euforisten!

3. Master black belt Champion – open reeks: Wil je echt de top van de Reinaert bekampen – zoek niet verder en schrijf je in bij de Masters. 

Als je beschikbaarheid het toelaat mogen Dames en Euforisten zich ook in de open reeks van de Masters inschrijven en dus in twee reeksen meestrijden.

We starten het tornooi op maandag 5 juli en plannen de finales op zondag 29 augustus. We spelen volgens een standaard tornooi format waarbij de winnaar van een confrontatie naar de volgende ronde gaat. We spelen volgens de spelregels van een officiële match naar 2 winnende sets.

Inschrijven kan tot 1 juli. Daarna trekken we de reeksen en volgen verdere details.

Schrijf je nu onmiddellijk in!

Contact

Jonathan Vansteelant: +32 491 16 66 91, Vansteelantjonathan@gmail.com


Terug naar hoofdpagina Tennis