Menu Sluiten

VOS Tennis Activiteiten

Terug naar hoofdpagina Tennis

Deze pagina dateert van 2020, en is dus voorlopig niet up to date.

Interclub


Tornooien

Clubkampioenschap

12 juli – 23 augustus 2020

Schrijf je hier in! (inschrijven kan tot 5 juli 2020)

Beste tennis-minnende V.O.S. Reinaert vrienden,

Het was een vreemde start van het seizoen maar ondertussen doet het veel deugd zo velen van jullie terug op de terreinen te mogen begroeten. Met al meer dan 90 ingeschreven leden, het gigantische succes van de tennislessen en het enthousiasme van velen zijn we ervan overtuigd dat we hier toch nog een echt topseizoen van gaan maken.

Nu de Corona grillen ons echt niet meer van het tenniscourt kunnen weghouden is het hoog tijd om nog een versnelling hoger te schakelen. We kiezen dit jaar niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit bij het organiseren van een 3-tal tennis-eventjes. Gezellig samenzijn naar het einde van het seizoen doen we op de traditionele brunch. Op 2 augustus organiseren we in de trend van het ondertussen legendarische ‘blind date tornooi’ een mid seizoen event – blokkeer alvast je agenda! Maar starten doen we met een echt clubkampioenschap om elkaar verbeten maar vriendschappelijk te bekampen.

We organiseren 3 reeksen:

1. Elegantie en balgevoel ten top: dames grijp je kans en zorg dat je naam op de Reinaert clubkampioenen lijst terecht komt. We zien jullie graag terug in de Ladies Open

2. Heren met max 3 punten maar waarvan iedereen weet dat je eigenlijk ver ondergeklasseerd bent..waag je kans bij de Euforisten

3. Master black belt Champion – open reeks: wil je echt de top van de Reinaert bekampen – zoek niet verder en schrijf je in bij de Masters. 

Als je beschikbaarheid het toelaat mogen Dames en Euforisten zich ook in de open reeks inschrijven en dus in twee reeksen meestrijden.

We starten het tornooi op 12 juli en plannen de finales op 23 augustus. We spelen volgens een standaard tornooi format waarbij de winnaar van een confrontatie naar de volgende ronde gaat. We spelen volgens de spelregels van een officiële match naar 2 winnende sets.

Inschrijven kan tot 5 juli. Daarna trekken we de reeksen en volgen verdere details.
Wacht niet langer en schrijf je nu in! 

Sp(e)elplezier gegarandeerd!

sportieve groeten,
het VOS tennis bestuur


Evenementen

Midsummer happening

2 augustus 2020

Schrijf je hier in!


Terug naar hoofdpagina Tennis