Menu Sluiten

V.O.S Reinaert zit niet stil. Nu niet. Nooit niet.

Daarom bieden we onze leden in deze coronatijden sportieve prikkels aan te blijven bewegen. Sporten helpt om onze fysieke en mentale weerstand op te bouwen. Daarnaast is ook het sociaal aspect van verbonden blijven met elkaar in deze lastige periode heel belangrijk.

VOSFIT 2: Yes we can!

Waar VOSFIT 1 in teken stond van competitie, draait het in VOSFIT 2 om samenwerking. Welke doelen kunnen wij als club, als geheel, samen behalen? Kunnen wij aan alle andere clubs in België laten zien tot wat V.O.S. Reinaert in staat is als we met z’n allen samenwerken? Yes we can. #VOSFIT2

Samen gaan we zoveel mogelijk kilometers afleggen. Terwijl we dit aan het doen zijn komen we enkele mijlpalen tegen onderweg. Bij elke mijlpaal die we passeren krijgen we een beloning wanneer covid voorbij is en we gewoon terug kunnen doen waar we best in zijn. 

Naast je individuele prestaties zullen we ook gemeenschappelijke momenten organiseren waar we allemaal samen (en toch apart…) zullen sporten! Hou zeker Strava en Instagram in de gaten! 

Periode

  • VOSFIT 2 loopt vanaf 01-02-2021 tot en met donderdag 01-04-2021. De datum tot wanneer de huidige covidmaatregelen normaliter gelden. Dat wil zeggen 2 maand om het beste van jezelf te geven. 
  • Tijdens de maand februari willen we nog een extra doelstelling in de verf zetten: 1 maand geen alcohol drinken. Iedereen moet dit natuurlijk voor zichzelf bepalen, maar de beloning achteraf zal nog groter zijn. 

Wie kan deelnemen?

  • Alle leden van V.O.S. Reinaert, ouders en sympathisanten. 

De mijlpalen

MijlpaalAantal kilometerBeloning
Vos – Atomium – Vos85 Gratis suikerwafel
Vos – Eiffeltoren – Vos625Gratis glas rode wijn
Vos  – Berlijnse muur – Vos1.455Gratis Boule de Berlin
Vos – Magura Ilvie (ROE)1.813Gratis shot Tuica
Vos – Kansas City5.919Bestuur proeft ‘Da Bomb’ – de heetste saus ter wereld
Vos – China7.270Gratis kroepoek
Vos – Mexico9.228Gratis shot tequila
Vos – Indonesië12.215Gratis Indonesische rijstschotel
Vos – Australië14.913Didgeridoo concert
Vos – rond de aarde – Vos40.0002 gratis vaten

Schrijf je in en verzamel kilometers!

Vragen: Nand@vosreinaert.be – 0485830454